Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > موسیقی - باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در کنسرت حمید عسکری در شهرستان ملایر، وعده‌‌ای به مردم داده شد که تاکنون عملی نشده است.

به گزارش پانزدهم آذرماه جاری، حمید عسکری خواننده پاپ کشورمان در شهرستان ملایر به روی صحنه زنده رفت و در دو سانس برنامه اجرا کرد.

سانس دوم که قرار بود از ساعت 21 و 30 دقیقه شب در محل سینما بهمن ملایر شروع شود، تقریبا ساعت 22 و 15 دقیقه شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات، مسئول سینما بهمن نقص فنی پیش از شروع سانس دوم را علت تاخیر دانست گفت: به دلیل اینکه دستگاه های اجرای موسیقی بار زیادی را به شبکه برق رسانی سینما تحمیل می‌کرد و این اولین بار بود که در این سینما کنسرت اجرا می شد، حدود چهل دقیقه اجرا به تعویق افتاد که البته با تلاش ماموران برق شهرستان، مشکل بر طرف و برنامه شروع شد.

اما این همه ماجرای اتفاق افتاده در اجرای کنسرت در ملایر نبود. در مدتی که برق سیستم های صوتی در حال تعمیر بود، مجری مراسم (سبزواری) روی صحنه به مردم حاضر در سالن می گفت: آقای محمدی (تامین کننده مالی کنسرت و مدیر هتل کریم خان زند ملایر) به دلیل تاخیر پیش آمده عذر خواهی کرد و جمع این سالن (400 نفر) را روز بیستم آذرماه، از ساعت 21:00 به صرف شام میهمان هتل کریم خان زند می کند. با بلیت های خود تشریف بیاورید تا از شما پذیرایی شود!

مدیر سینما بهمن ملایر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجری مراسم از طرف آقای محمدی وعده شام داد یا نه، گفت : بله، ایشان به خاطر دلجویی از مردم به واسطه مجری وعده شام دادند.

اما روز 20 آذر ماه جاری (سال 96) وقتی مردم برای صرف شام، به میهمانی هتل کریمخان زند می روند؛ از ورود آنها ممانعت به عمل می آورند و می گویند آقای محمدی به مسافرت رفته است و هرچه که گفته به ما ارتباطی ندارد.

وقتی خبرنگار ما موضوع را پیگیری می کند، بعد از تماس های متوالی گوشی تلفن آقای محمدی، مدیر هتل کریمخان زند از دسترس خارج شده و دیگر جوابی نمی دهد.

اصغر حسنی تهیه کننده کنسرت حمید عسکری، گفت: این موضوع روز گذشته ( بیستم آذر ماه نود و شش) به بنده اطلاع داده شد که متاسفانه اسپانسر کنسرت خلف وعده کرده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه وعده شام از طرف شما ( تهیه کننده) بوده است یا خیر گفت: خود ما ( من و آقای عسکری و تیم نوازندگی) میهمان شهرستان بودیم و شب اولی که به شهر رسیدیم و در مجموعه هتل حضور یافتیم، شام دریافت نکردیم. به علاوه اینکه روز بعد وعده نهار را دو ساعت دیرتر از زمان عادی به ما دادند که غذا سرد شده بود.

وی در ادامه گفت: به علاوه ما به اوضاع بهداشتی هتل هم اعتراض کردیم و گفتیم که لطفاً موش ها را از فضای هتل بیرون کنید، که در جواب ما گفتند: اژدها ندیدید که، موش است که از بیابان می آید و همه جا هم پیدا می شود.

تهیه کننده کنسرت عسکری ادامه داد: بعد از برخوردهای بد هتل کریمخان زند ملایر، حمید عسکری مجموعه را ترک کرد و به محل سینما رفت تا برای برنامه آماده شود.

هاشمی در ادامه گفتگو اذعان کرد: نباید این را نادیده گرفت که این موضوع به شهر و مردم ملایر هیچ ارتباطی ندارد؛ چراکه مسئولان شهرستان و مردم صبور ملایر با ما بسیار همکاری کردند و حتی در مدت زمانی که این تاخیر طولانی پیش آمد اجازه دادند تا نقص فنی پیش آمده حل شود که من و آقای عسکری به شخصه از همه آنها سپاسگزاریم.

وی در ادامه افزود: به خاطر خونگرمی و صبوری مردم این شهر قرار شده است تا پیش از اتمام سال جاری ، یک برنامه دیگر در ملایر اجرا کنیم و بلیت ورود برای عموم مردم زیر پنجاه هزار تومان خواهد بود.

58241

کلید واژه‌ها : موسیقی - موسیقی پاپ - کنسرت -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند

موزه سینما در ادامه انتشار سلسله برنامه‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز ستار اورکی (آهنگساز فیلم‌های سینمایی) بخش‌هایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ستار اورکی آهنگساز سینمای ایران گفت: من در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۸ در شهر اهواز متولد شدم و اصالتا بختیاری هستم. فعالیت در حوزه موسیقی را از تیرماه سال ۱۳۵۷ آغاز کردم و در خانواده ما هیچکس اهل موسیقی نبود اما در دوران کودکی، سازی به نام «ملودیکا» به دستم رسید و همین موضوع باعث شد به موسیقی بسیار علاقه‌مند شوم و آن را دنبال کنم.

او با بیان اینکه فکر نمی‌کرده روزی آهنگساز شود و این حرفه به شغل اصلی اش تبدیل شود، افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پدرم اصرار داشت که در خوزستان بمانیم. او عقیده داشت جوانانی از سراسر کشور برای دفاع به این منطقه آمده بودند و درست نبود که ما خاک خود را رها کنیم. به همین دلیل ما از اولین روز تا آخرین روز جنگ در اهواز حضور داشتیم. زمانی که جنگ آغاز شد من ۱۱ ساله بودم و در پایان جنگ ۱۹ سال داشتم. در آن زمان نمی‌توانستم نسبت به جنگ بی‌تفاوت باشم و به همین دلیل گروهی را تشکیل داده بودیم که دائما در پشت خط نبرد حاضر شده و مجروحان جنگی را یاری می‌کردیم.

آهنگساز فیلم «خائن کشی» ادامه داد: در آن مقطع مادرم به دلیل سن کم من، مخالف حضورم در میدان جنگ بود، اما من نمی‌توانستم نسبت به خاک و مردم کشورم بی‌تفاوت باشم. در اهواز فیلم «فرار به سوی پیروزی» که اثر زیبایی بود و موسیقی شاهکاری داشت به اکران درآمد. هنوز هم لحظه به لحظه موسیقی آن را در ذهن دارم. من بیش از ۴۰ دفعه برای تماشای این اثر به سینما رفتم تا بتوانم موسیقی آن را گوش کنم. آن زمان امکانات بسیار محدود بود و برای تهیه برگه نت مجبور بودم مسافت اهواز تا تهران را طی کنم.

تجربه همکاری اورکی با مسعود کیمیایی 

وی با بیان اینکه همواره ترکیب تصویر و موسیقی برای او بسیار مهم بوده است، افزود: زمانی که فیلم‌های مسعود کیمیایی را می‌دیدم، صدای تلویزیون را می‌بستم و با توجه به حال و هوای آثار او، خودم برای آن موسیقی می‌ساختم. از همان ابتدا علاقه داشتم تا در زمینه موسیقی فیلم فعالیت کنم. بعدها که به تهران مهاجرت کردم، نوع نگاه و تفکر من نسبت به موسیقی تغییر کرد چراکه مجبور بودم خود را با تصاویری که به دستم می‌رسید تنظیم کنم و هر آنچه تصویر از من می‌خواست را ارائه دهم. زمانی که به تهران آمدم دوست داشتم مسعود کیمیایی اولین کارگردانی باشد که با او همکاری کنم. از نظر من او تنها کارگردانی است که همچنان برای موسیقی فیلم اهمیت بسیار زیادی قائل است و موسیقی بخشی از دکوپاژ فیلم‌های کیمیایی را تشکیل می‌دهد. او زمانی که فیلمنامه‌ای را می‌نویسد، در آن بر نقش موسیقی در سکانس‌بندی‌ها تاکید می‌کند. شناخت کیمیایی از موسیقی بسیار استادانه است و در گفت‌وگوهایی که انجام می‌دهیم، او را در قامت یک آهنگساز بزرگ می‌بینم.

اورکی خاطرنشان کرد: یادم می‌آید من و زنده‌یاد بابک بیات همراه یکدیگر در شمال کشور بودیم که از دفتر آقای کیمیایی با او تماسی گرفته شد. بیات به من گفت که قرار است موسیقی فیلم «سربازهای جمعه» را به صورت مشترک همراه هم بسازیم. از این اتفاق بسیار خوشحال بودم اما متاسفانه به سرانجام نرسید. تا اینکه سال‌ها بعد جواد طوسی منتقد مطرح سینما با من تماس گرفت و گفت آقای کیمیایی می‌خواهند شما را ببینند. جواد طوسی مستندی به نام «قهرمان آخر» را درباره کیمیایی ساخته بود که موسیقی آن فیلم را من کار کرده بودم و زمانی که کیمیایی آن قطعات را شنید، برای فیلم خود از من دعوت کرد. این همکاری خوشبختانه تا آخرین اثر ایشان در حال حاضر یعنی «خائن کشی» ادامه پیدا کرده است و در طول این مدت بسیار از او آموخته‌ام. من معتقدم برای یک آهنگساز حرفه‌ای، مسعود کیمیایی بهترین گزینه برای همکاری خواهد بود.

سکوت در فیلم موسیقی است

اورکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از نگاه من موسیقی تنها چیزی نیست که با ساز نواخته می‌شود و جنبه آوازی دارد. من معتقدم حتی سکوت‌ها در فیلم، موسیقی به شمار می‌رود. همچنین فعالیت‌های صدابردار در سر صحنه و پس از او صداگذار و همینطور دیالوگ‌های بازیگران، بخشی از موسیقی یک فیلم را تشکیل می‌دهد. اگر یک تصویر فاقد موسیقی باشد، قدرت اثر گذاری کمتری خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: انسان بدون موسیقی زنده نخواهند ماند، چراکه موسیقی در حکم غذای روح انسان است. برای دفاع از خاک و مردم کشورم حاضرم جان خود را فدا کنم. امیدوارم بتوانم برای جامعه فردی خدمت‌گزار باشم زیرا هر چه دارم از مردم است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • علت استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟ | کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد...
  • دشمن در جنگ اقتصادی با مقاومت مردم نتوانسته کاری از پیش ببرد
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • خود را بدهکار خاک و مردم کشورم می‌دانم/ موسیقی بخشی از دکوپاژ در فیلم‌های کیمیایی است
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • آقای همایون شجریان، تو را به خدا بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • رقص آذری حامد آهنگی در مقابل مردم به همراه بازیگر پیشکوست سینما (فیلم)