Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

سید صادق موسوی شامگاه یکشنبه در آیین اختتامیه شصتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان «آگر» به میزبانی شهرستان ملایر اظهار داشت: امسال فیلم کوتاه ایران 2 هزار حضور بین المللی داشته است که در هیچ رشته ای قابل مقایسه نیست.

وی افزود: این میزان حضور بین المللی فیلم کوتاه ایران در رشته هایی همچون هنرهای تجسمی، تئاتر، موسیقی، سینمای بلند و در حوزه کتاب و مطبوعات قابل مقایسه نیست و در ایران هیچ رقیبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل انجمن سینمای جوان ایران ادامه داد: تنها در سال 96 فیلم کوتاه ایران در 2 هزار جشنواره حضور داشت که از این تعداد 300 فیلم کوتاه توسط انجمن سینمای جوانان بود و یک هزارو 700 مورد توسط سینماگران مستقل شکل گرفته است.

موسوی با تقدیر ویژه از امید وفایی مدیر انجمن سینمای جوانان ملایر و زحمات دست اندرکاران و هیات داوران برگزاری جشنواره آگر بیان کرد: اگر هنرمندان با استعدادی که با کمترین امکانات در شهرهای کوچک و بزرگ ایران فعالیت می کنند و از انجمن حداقل حمایت ها را می بینند، نباشند، ما نیز نیستیم.

وی با اشاره به سختی کار برگزاری اینگونه جشنواره ها گفت: مهمترین کار را در برگزاری این جشنواره ها، روسای دفاتر انجمن سینمای جوان در شهرستان ها متحمل می شوند که زحمات و تلاش های آنان قابل تقدیر است.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز کار هنر و سینما را بسیار حساس و ارزشمند دانست و افزود: کار هنرمندان در عرصه فیلم، سینما و عکس، ثبت و به سخن درآوردن زندگی انسان ها است.

باب الله فتحی برگزاری جشنواره آگر و حضور هنرمندان از 10 استان کشور را مایه مباهات و افتخار برای این شهرستان عنوان کرد و گفت: مردم ملایر که صاحب مفاخر بزرگ هنری و فرهنگی در عرصه سینما و فیلم هستند، از این میزبانی به خود می بالند.

وی اظهار داشت: برگزاری این گونه جشنواره ها فرصتی بسیار مغتنم برای گرد هم آمدن هنرمندان و تبادل افکار، اندیشه و تجربه بین آنها است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز بیان کرد: هیچ چیزی در دنیا زشت نیست و این بستگی به نگاه ما دارد.

علیرضا درویش نژاد ادامه داد: اگر ما خلاصه ای از خدا هستیم، پس در این ساختار زیبا به عنوان یک هنر متعالی، زشتی وجود ندارد و انسان از دل این زیبایی و دیگر زیبایی ها ساطع می شود و به منصه ظهور می رسد.

وی هنر را یکی از نمونه های بارز این زیبایی برشمرد و گفت: سینما و عکس در دل زیبایی های هنر جایگاه خاصی دارد که می توان پایه آن را به فطرت الهی برگرداند که بخشی از آن در فطرت انسانی پرتو ایجاد کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان ادامه داد: اهمیت سینما و هنر عکاسی نیز به همین است که پایه اش یک گستره مفهومی، فلسفی و عرفانی وسیعی دارد و برای ما بسیار ارزشمند است.

درویش نژاد افزود: به همان نسبت که انسان ارزش دارد و گستردگی بزرگی در حوزه معرفت شناسی و کمال دارد، سینما و عکس نیز می تواند انسان ها را به شدن و بودن برای ماندن برساند.

وی برگزاری این رویدادهای فرهنگی را نیز در این راستا دانست و تاکید کرد: هر اندازه این رویدادها از نظر کمی و کیفی گسترده تر شود، یعنی اینکه ما به سمت کمال با سرعت بیشتر به جلو پیش می رویم.

به گزارش ایرنا، شصتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان آگر به میزبانی ملایر شامگاه یکشنبه به کار خود پایان داد.

این جشنواره با حضور 10 استان کشور شامل همدان، یزد، قم، اصفهان، فارس، مرکزی، کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و هرمزگان و بیش از 200 هنرمند، عکاس، فیلمساز و کارگردان در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد شهر ملایر برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران مطبوعات فرماندار استان کشور فرهنگ و ارشاد اسلامی زیبایی فرهنگ و ارشاد عکاسی سیستان و بلوچستان فرهنگی و هنری ایران سیستان و بلوچستان قم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۴۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران