Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اکران فیلم‌های سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همزمان با سایر شهرهای منتخب کشور از ۱۵ بهمن ماه و به مدت هشت شب در ۲ سالن سینما بهمن ملایر انجام شد و در هر شب اکران ۲ فیلم به نمایش درآمد و علاقه مندان سینما بطور همزمان در یک سانس و ۲ سالن مجزا به تماشای فیلم‌های موردنظر نشستند.

۱۶ فیلم بخش سودای سیمرغ جشنواره سی و نهم فیلم فجر در سینما بهمن شهر ملایر براساس پروتکل های بهداشتی و فروش ۳۰ درصدی ظرفیت سالن از ۱۵ تا ۲۲ بهمن اکران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مهدی بیات» مدیر سینما بهمن شهر ملایر روز پنجشنبه با اشاره به استقبال چشمگیر مردم برای تماشای فیلم های جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: بسیاری از شهرستان‌های کشور چه در استان همدان و چه در سایر استان‌ها درخواست اکران فیلم‌های جشنواره را داشتند که این مزیت امسال در استان به شهر همدان(سینما فلسطین) و ملایر داده شد.

وی با اشاره به اینکه بلیت ها براساس ۳۰ درصد ظرفیت صندلی ها با توجه به همه گیری ویروس کرونا فروخته شد، افزود: استقبال علاقه مندان به سینما برای تماشای فیلم های جشنواره در ملایر بسیار گسترده و چشمگیر بود و این مهم نشان داد که ملایر می تواند میزبان رویدادهای ملی حوزه فرهنگ و هنر کشور باشد.

بیات اظهار داشت: سینما بهمن ملایر در حال حاضر با سینماهای مراکز استان‌ها رقابت می کند و سالانه بیش از یکصد هزار مخاطب دارد.

به گزارش ایرنا، اکران فیلم‌های سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همزمان با سایر مراکز استان‌های منتخب کشور از ۱۵ بهمن ماه به مدت هشت شب در ۲ سالن سینما فلسطین همدان نیز انجام شد.

امسال برای نخستین بار هر ۱۶ فیلم‌ راه یافته به جشنواره فیلم فجر؛ همزمان با تهران در استان‌های منتخب هم به نمایش درآمد و با توجه به محدودیت ناشی از کرونا، در هر سالن برای اکران فیلم به اندازه یک سوم ظرفیت صندلی ها، بلیت فروخته شد.

برهمین اساس، ۱۶ فیلم سی و نهمین جشنواره فیلم فجر شامل «روشن به کارگردانی سیدروح‌الله حجازی»، «روزی روزگاری آبادان به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ»، «زالاوا به کارگردانی ارسلان امیری»، «شیشلیک به کارگردانی امیرحسین مهدویان»، «مامان به کارگردانی آرش انیسی»، «ابلق به کارگردانی نرگس آبیار»، «تک‌تیرانداز به کارگردانی علی غفاری»،  «مصلحت به کارگردانی حسین دارابی»، «بی‌همه چیز به کارگردانی محسن قرایی»، «ستاره بازی به کارگردانی هاتف علیمردانی»، «یدو به کارگردانی مهدی جعفری»، «رمانتیسم عماد و طوبا به کارگردانی کاوه صباغ‌زاده»، «منصور به کارگردانی سیاوش سرمدی»، «خط فرضی به کارگردانی فرنوش صمدی»، «گیجگاه به کارگردانی عادل تبریزی» و «تی‌تی به کارگردانی آیدا پناهنده» در سینما فلسطین همدان و بهمن ملایر از ۱۵ تا ۲۲ بهمن ماه اکران شد.

استقبال علاقه مندان به هنر هفتم در شهر همدان از اکران فیلم های جشنواره فجر هم به حدی بود که تمامی بلیت های مربوط به سالن ها در همان روزهای نخست به فروش(اینترنتی و آنلاین) رفت. 

سی و نهمین جشنواره فیلم فجر پس از ۱۰ روز نمایش فیلم‌ها با شرایط ویژه و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی عصر چهارشنبه /۲۲ بهمن/ به کار خود پایان داد که مراسم اختتامیه این رویداد هنری با حضور «سید عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و پیروز حناچی شهردار تهران، هنرمندان و مدیران سینمایی در برج میلاد تهران برگزار شد.

برچسب‌ها سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همدان جشنواره فیلم فجر ملایر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان اکران فیلم پروندهٔ خبری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همدان جشنواره فیلم فجر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر همدان جشنواره فیلم فجر ملایر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان اکران فیلم اخبار کنکور سی و نهمین جشنواره فیلم فجر فیلم های جشنواره اکران فیلم سینما بهمن استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین محفل پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" همراه با عرض ارادت شاعران به ساحت مقدس علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و نکوداشت چهره برجسته شعر کودک و نوجوان؛ استاد جواد محقق در مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی برگزار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با عنوان "سلام امام مهربان" افزود: در روایات آمده است که هرجا نامه ائمه اطهار (ع) آورده شود همانجا حرم است و عرض ارادت به امام رضا (ع) و خادمی امام رئوف محدود به مکان نمی‌شود.

مسعود ویژه گفت: هر کس به طریقی می‌تواند محضر امام رضا (ع) خدمت کند حال با دمی یا دِرَمی؛ قدمی یا قلمی، که شعرا با قلم خود عرض ارادت دارند که بسیار ارزشمند است.

وی اظهار کرد: وجود شاعران گرانقدر و فعال در حوزه کودک و نوجوان در استان همدان مایه افتخار است که این شاعران عرض ارادت به ساحت امام رضا (ع) دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه امروز در جشنواره شعر رضوی سومین محفل شعر کودک و نوجوان رضوی نیز برگزار می‌شود، عنوان کرد: تلاش‌های همه جانبه برای برگزاری چنین جشنواره‌ای جای تجلیل دارد از همه افراد فعال در این عرصه قدردانی می‌کنم.

کد خبر 6096243

دیگر خبرها

  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود